Pitkän pitkän mietiskelyn jälkeen suuntasimme tänään Kepon ja Smillan kanssa Lahteen ryhmänäyttelyyn.

Aamu sujui suunnitelmien mukaan ja pääsimme matkaan siinä aikataulussa joka laadittiin. Matka molempiin suuntiin sujui hyvin. Olimme perillä ihan hyvään aikaan. Paikalla sitten totesimme, että kehä on myöhässä n. 33 minuuttia. Meillä oli siis hyvin aikaa valmistautua kehän alkuun.

Hoffeja tähän näyttelyyn oli ilmoitettu 17. Uroksia oli seitsemän ja narttuja 10. Uroksista ei kukaan saanut SA:tä, joten Paras uros titteliä ei tässä näyttelyssä jaettu ollenkaan. Narttujen puolella vain kaksi sai SA:n.

Suuren mietinnän tuohon lähtöön aiheutti se, että Smilla oli hienossa turkissa kun tähän näyttelyyn piti ilmoittautua, mutta kas kummaa se pudotti tuon kauniin turkin ja tässä näyttelyssä se oli hyvin karvattomassa kunnossa.  Rohkeasti kehään kera muiden avoimen luokan narttujen. Tähän luokkaan oli ilmoitettu 4 hoffinarttua, yksi kulta, yksi merkkivärinen ja kaksi mustaa. Hienosti Smilla esiintyi, omaan rauhalliseen tapaansa. Kulta narttu Milahow Olympos oli ensimmäinen tuloksella ERI 1, toiseksi tuli merkkivärinen Pusztai Pandur Mandula EH 2, kolmas oli musta Uskihoff's Eleanor EH 3 ja Smilla sijoittui luokkansa neljänneksi EH 4. Avoimen luokan nartuista kukaan ei saanut SA:ta.

Paras narttu kehässä parhaiten sijoittui Steinroller Älvira, tulos JUN ERI 1, SA, SERT ja ROP. Upeita koiria ja ihania ihmisiä taas tuli tavattua tässä näyttelyssä. Ei jäänyt huono maku suuhun vaan iloisin mielin suuntasimme kotiin. Nämä tulokset ovat minun ulkomuististani, jos joku huomaa virheitä niin kommenttia vaan minulle niin korjaan kirjoitukseni.

Smillan arvostelun voitte lukea tuosta oikealta.

Nyt jäämme odottelemaan juoksuja ja astutusta. Jos kaikki menee hyvin niin Smilla aloittaa paluun näyttelyihin joskus syksyllä tai ensi vuoden alussa. Olen sitä mieltä, että karvatonta koiraa on turha viedä näyttelyyn. Tänään sen totesin.