Niin lämmintä ja aurinkoista on ollut monen monta päivää. Joten ulkoilua on lisätty valtavan paljon. Kaikkein kuumimpaan aikaan siirrämme pennut sisätiloihin, jossa ilmalämpö pumput viilentävät ylä- ja alakertaa. Ei ole koirilla kuuma, kun pääsevät sisälle purkamaan suurimmat energiat.

Tämä pentujen kehitys on ihan hurjaa. Ei enää meinaa kestää tahdissa mukana. Hampaat ovat terävät kuin pienten piraijoitten hampaat. Kovasti hampaita käytetään kaikenlaiseen maistamiseen. Nyt juostaan jo tosi kovaa, tosin epätasainen piha aiheuttaa sopivasti hankaluuksia tasapainossa ja välillä pyllähdetään milloin mihinkin suuntaan ja nopeasti ylös ja matka jatkukoon. Leikkitunneli on tosi mielenkiintoinen, siellä mennään välillä oikeaan välillä vasempaan ja välillä vastassa on toinen pentu tai vastaavasti saattaa tulla monta pentua vastaan. Hassun hauskasti suunta tunnelissa muuttuu silmänräpäyksessä. Vesi on tosi mielenkiintoinen elementti, mutta altaaseen ei ihan vielä kukaan pennuista ole mennyt. Olemme ainoastaan kastaneet pentujen tassuja ja massunalustoja. Sitten meno jatkuu entistä hurjempana.

Eilen viritettiin pihalle pallomeri ja se vasta oli hauska paikka. Rohkeimmat eli pentu sininen ja musta Amos kiipesivät suurempia ihmettelemättä pallomereen, nappasivat pallot matkaan ja kiipesivät pois pallomerestä. Toiset ihmettelivät kirkkaita ja pyöriviä palloja ja kiinnostus palloja kohtaan kasvoi kaikilla. Pian oli kaikille etsitty pallo ja pennut juoksivat ympäri pihaa eriväriset pallot suussaan. Niillä oli tosi hauskaa!

Suurta mielenkiintoa nosti myös vanha puukeinu, jossa on lattia ihmisten jaloille. Tämän lattian alla on varsin mukava ottaa pikku nokoset. Meistä jompikumpi on pihalla pentujen kanssa koko ajan ja kun toinen tulee paikalle niin saa katseella etsiä pentuja, jotka ovat piiloutuneet viileään multapeittoon. Pikkaisen on likaisia pentuja, heh heh.

Ensi viikolla pennut täyttävät kuusi viikkoa... jo kuusi viikkoa. Silloin on vuorossa pentutarkastukset ja sirutukset. Tässä yhteydessä pääsevät pennut myös testamaan matkutustaitoaan. Julkaisen tällä viikolla myös pentujen viralliset nimet. Muutaman pennun oikea nimi on jo vilahtanut mm. facebookissa tulevien omistajien päivityksissä, mutta ensi viikolla on siis pentujen kastajaiset.

Pentutestiin on varattu aika ja päivä, joten jännittäviä päiviä on tulossa.

Myös uudet upeat kuvat täydentävät A-pentueen valokuvia. Eli katsothan valokuvat loppuun saakka ja siellä on uudet otokset tämän päivän ulkoilusta. 

Kaikille pennuille on koti katsottuna ja viimeinen varmistus saadaan huomenna, jolloin tiedämme pentujen tilanteen.